Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig eld

Vad är ett liv?
några andetag
ett par leenden
en massiv tyngd
av alla lagrade lögner
en irritation
över en borttappad dröm

När vi vaknar
är gatorna renspolade
i väntan på vår entré
alla är tillsammans igen
i en evig eld




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-11 07:59



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Blir lika lycklig varje gång jag läser en av dina texter. Tack!
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP