Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


636.IF YOU WANT SOMETHING EXTRA: TAKE ME!

DU !var i min dröm
jag gick ut och kom in
men DU var kvar i min dröm
och nu är jag framför DIG

tusentals mil av DIN SKÖNHET
bara i mig själv just nu

fotens tår ögon
suddiga...BRUTEN!...
har vandrat hit för att komma in
i SILENTIUM-HAMN

IF YOU WANT SOMETHING EXTRA:
TAKE ME!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-11 08:18



Bookmark and Share


  petter rost
... och bilden visar en måsfågel,ensam på stranden med vågorna som rullar in!
Och språnget in i SILENTIUM-HAMN, genom den spirande vackra poesin, fram till en vädjan som samtidigt är en bön.
Första versen är en språklig och metaforisk skatt... läs, lyssna – fundera över hur 'D' går över och blir till 'DIG'.
Gnistrande poesi, laddad till M tusen volt!
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP