Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar som kommer, tankar som går

 

Tankar som kommer

tankar som går

natten är deras tid

 

I den sena timmen

rider ångesten

krossar drömmar

 

Piskan viner

obarmhärtigt

över ryggen

 

Smärtsamt krymper 

förhoppningen

livet rinner bort

 

Tröttheten förlamar

ger djupa sår

inombords




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-11 10:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som känns och känns igen!
2018-09-16

  Annie b'larsson VIP
Jag tror allting blir värre när man inte har någon att prata med om det som gör ont och känns svårt. och det kan man oftast inte på natten. Man vill inte störa dom som sover.
2018-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Det är alltid värst på natten när det är mörkt och tyst och man inte kan somna!
2018-09-11

  ULJO
Tankar är både av godo och av ondo
2018-09-11

  Feliaxel VIP
Ja tankarna gör lite som dom vill
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP