Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ewa-Britt Nilson skrev en rick och jag kommenterade hennes text på rim. Texten har legat till sig i utkast sedan 2018 09 11. Texten saknar här en bild på Klarälven, mitt i centrala Karlstad, av eget fritt val.


Kritik på en text (2231) rick


Att skriva muntert på rim
kanske undrande hjärna i trim
som försökte den om livet
söka svar i som givet
kors ords vägar vävda i lim...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-10-23 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP