Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan tiden är inne

Ögat smeker
det handen
inte vågar
Rädd att blombladen
ska falla
Sensommaren
blommar än
Orkidéerna
med sina
öppna vita blad
visar mittens rike
fyllt av röda fläckar
En orientalisk
upplevelse
Innan bladen faller




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-11 10:59



Bookmark and Share


  Viksten
Fin läsupplevelse
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP