Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här livet


Den här himlen

Det här vattnet

Den här luften

Det här ljudet

Den där fågeln

Den här skogen

Det här livet




Fri vers (Fri form) av Pavel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-11 11:12



Bookmark and Share


  ULJO
Precis om vi kan leva i symbios med varandra
2018-09-11

  ULJO
Precis om vi kan leva i symbios med varandra
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pavel
Pavel