Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...drömmar är en del av livet...


Tro och dröm...


Jag drömde så ofta
Att du var här

Så jag trodde
Att du
Inte bara
Var en

Dröm...



TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-09-11 11:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Bra diktat menar jag förstås
2018-09-12

  Maiah VIP
Ja drömmar är en annan verklighet... dra diktat
2018-09-12

  Maria Sundelin VIP
Vissa drömmar vill vi ska vara sanna
2018-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2018-09-11

  Baystream
Så jäkla sant.
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT