Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag visar prov på styrka när jag tror att jag är svag


Vrede

När den berömda bägaren
rinner över
växer styrkan till ett dån
och väller fram och över

upp och ut
i grenverket
piskar runt i vinden
skvätter ner dig med mitt blod

Ja grenar har brutits av
och knäckts
men aldrig att jag förblöder

det är grenar
stammen läker alla sår
rötterna föder

Kom och gräv om du vågar
du bidrar endast till extra
syresättning.




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-11 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP