Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


spegelblankt



himlen öppnar sitt fönster
regn slår ner bland träden
och genom glimmande skikt av koppar
spegelblankt utan en krusning
breds över sovande knoppar
droppar
vattenorgeln sjunger

världen stannar upp och lyssnar
till ropet från själen
bruset från höghusets fuga
i väggar och tak
går det någonsin skölja rent
dagen vrider sig in i nålsögat

avbryter sig och betraktar betänksamt
dagsljuset

som utan avbrott strömmar ur taket.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-11 13:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så bra den blev känslan.
2022-01-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP