Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Så enkelt det vore att fly ... Men .... vi är kåtare än så ...


HANDEN PÅ KÖNET

Vill jag ha sanningen mellan mina lår?
Vill jag ha en kuk som stöter djupare än djupt
så hårt så livmodern kysser hjärnan
Vill jag tas i storm?
Vill jag omsluta i jakten på självförglömmelse
Rida in Dig i längtan efter närhet
DIN eller vem som helst som påminner
Mig om min dröm?
Drömmen att älska seende?

Så enkelt för en Quinna,
Bara blotta lite hud
Le med läppstift på
Och villiga står på rad

En tanke:
Kanske fanns ett hjärta också?
Kanske fanns under alla lager av hud
ett hungrande barn?
Jag ligger inte med barn,
ingen får ligga med mitt inre gråtande barn
så mer förtvivlan i övergivenhet

Tänker inte låtsas mer
Tänker inte spela stark eller fly
Jag står stolt upp
Och gråter

DET GÖR ONT
Att inte kunna älska.
När det är allt jag vill

Det enda jag kan ursäkta mig med:
Jag är inte ensam om att vara vilsen…

ETT ANDETAG TILL
Och så hoppas jag … igen

Jag Älskar oss alla, jag vet bara inte hur?

Jag står stolt upp
Och gråter

DET GÖR ONT
Att inte kunna älska.
När det är allt jag vill

TAG MIN HAND
Du får gråta med mig!
Det är bra nu,
Om vi vågar lite till…


Jag/En annan Du

© DominiQue NVC Costa




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-11 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt drabbande..
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen