Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT LÄMNA ALLT

att lämna allt

och följa Dig

det är revolution för mig

för ingen är

så radikal

som den som gjort

just detta val

 

LARZ GUSTAFSSON 11/9 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2018-09-11 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP