Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragile

jag håller i dig
ömt
så oerhört rädd att tappa
förlora och vandra vilse i en själ
som jag inte kan värdera

jag greppar tag
håller ensamt, luktar och känner
att mitt liv slocknar när jag
inte längre har

gränsen mellan besatt och älska är tunnare än molekylen
där fruktan är min enda fiende

håller dig ömt
så försiktigt
och balanserat

att du går sönder




Prosa av Max Poisé
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-11 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En djup och ömsint skildring. Gillas mycket!
2018-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om något skört!
2018-09-11

  ULJO
Stark kärlek, öm kärlek vill man inte förlora. Rädslan kan ta överhanden. Fint och skört poetat här.
2018-09-11

  DominiQueen
Dödligt....
Ord...

Ryser

Aj...

Tårar... Igen


Maestro
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé