Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid ruinens stup

Vid ruinens
stup

en svindlande
känsla

ett enda
felsteg

vore
avgörande

var det
så du

tänkte?

när du
stod här

vid ruinens
stup

blickade du
ut över

den hänförande
utsikten

såg du
den fantastiska

himlen

nästan
så att

man kan

röra vid
den

kände du
vinden

smeka
din kind

vid ruinens
stup

var det
hela

bara

ett enda
felsteg

som blev

det

avgörande?






Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-11 16:26



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Rader som berör.
2018-09-12

  Fulbergarn
Frågor
utan
svar
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter