Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragile ...

 

 

our most satisfaction

is hidden under that fragile definition 

no need to be perfect

just being ourselves

as these honey dewdrops on a tiny hope

and the gorgeous petals will open




Fri vers av Rise Little One
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-11 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart att bara kunna vara sig själv...så fint...
2018-09-26

  Nils-Robert
Vackra rader om det viktiga
2018-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, guld värd, 24 carat!
2018-09-11

  S~A •••
Trippel-gilla
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One