Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen plats längre

Idag var jag in i en bokhandel i en medelstor svensk stad. Bokhandeln är ganska stor. Jag frågade efter poesihyllan. Lyriken upptog några få decimeter böcker.

Är det på nätet lyriken finns idag?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-11 18:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och i biblioteken?
2018-09-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser vårt samhälle!

2018-09-12

  Fulbergarn
har nästan aldrig sett en lyrikbok än mindre läst en

enda stället jag vet man kan läsa lyrik är här,
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP