Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som baddar mig sval

 

Havet drömmer mig tillbaka

slår sin våg om mitt bröst

smeker sitt mjuka skum

över våra  kärleksläppar

 

aldrig gömmer sig havet

aldrig ropar mig tom

där vågen bryter

där finner jag det

som baddar mig sval.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-11 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP