Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2018-09-11


"Jag har träffat någon"

 

"Jag har träffat nån"

 

 

Vi ingår i samma bekantskapskrets
och har umgåtts ettag nu
Vi sticker på konserter
Klubbar till 05
och älskar medan solen rodnar
och #lol till memes

 

#YOLO känns som att vi har landat vardagsbestyren
vi kan strosa runt i mjukisar
och en sunkig sweatshirt
med håret uppsatt
Men aldrig gå på toan med öppen dörr
#FYI För det är faktiskt inte det stora hela!

 


Vi delar ungefär samma humor
men inte helt överens om vilken film vi ska se
när det kommer till fredagsmys
komedi, drama eller action?
Julia Roberts, Emma Stone eller Brad Pitt?

 

Hon har en härlig personlighet
och ett gott hjärta

 


Känner mig ut och in

 

 

Det är en person i min närhet
Som även du känner,

 

 

 

 

Det är MIG själv

 

 

"Äntligen"

 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-19 10:50



Bookmark and Share


  bögpoesi
BRA! Överraskande vändning
2018-09-21

  DominiQueen
WOW - vi är inne på samma resa, fast med olika attribut och språk - Nice

Puss på Me & Me då… haha och Heja oss! Ja "Äntligen passar skon - äsch av med den!!! … vill ej vara en Man i sko … eller Quinna i för trång korsett :-) … Yes! ...barfota ut i sol - "här är jag" x 2 - hoppas många, många fler :-)


Älskar Din text, fina Karolina bokmärkte Ljus till hela härliga Du
*hjärta*

DominiQue (så kär i mig)

2018-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP