Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död ros

mitt hjärta är så sorgset
att det faller som en
död ros
och jag fortsätter
att förlora alla de egenskaper
som blomman representerar
så som hopp
kärlek
glädje
och skönhet
allt eftersom ingen
kan ge mig
solljus eller vatten




Bunden vers av Matiilldaa
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-11 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matiilldaa
Matiilldaa