Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur skuggornas dal

Jag har
Tagit mig
Igenom dig

Minnen
Som inte
Längre
Bränner hål

Stolt att
Vara allt
Som inte
Är du

Skriver nu
Min egen
Historia

Med meningar
Som inte
Längre börjar
Med vi

På tomma
Vita ark

Med tron
Och bekännelsens
Bläck
















Fri vers av Virvelvind
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-11 21:39



Bookmark and Share


  bo.rackson
Ord och tanke för att komma vidare - på egen hand...
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind