Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen funktion

Mitt liv är just nu en grå massa som inte riktigt har någon plats
som den ojämna strumpan som aldrig har en partner
som blandnigen av smuts och ludd som alltid fastnar i fickan
som löstobaken som alltid ramlar ut från ciggen ner i botten på paketet

Jag finns där, men fyller ingen riktig funktion




Fri vers av fannyaurora
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-11 21:41



Bookmark and Share


  bo.rackson
Just så är livet emellanåt...
2018-09-11
  > Nästa text
< Föregående

fannyaurora