Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döden plockar oss. Nu eller senare kommer den.Så,Snabba inte på din död


DÖDEN!

 För fort gick hon bort

Hon ville inte gå bort

Men hon gick ändå bort

Hon bestämde sig att gå bort

Det gjorde hon och gick bort

Det sista spår som hon lämnat efter sig var :
"Skriv på min grav"
"Här ligger den som eländet påskrivit på sin kropp den mest hemska myten av lidandet".

I varje hem
I varje gata
I varje palats
I varje hörna av den här världen finns spår av orohet o smärtan

Och i varje ställe av  jorden
skrivits på sitt mur " härfrån gick sorgen förbi ".

Och i varje ställe av den här jord finns den som förbannar sorgen och smärtan

Sånt är livet
Glädjen  känns inte på riktigt innan man har prövat sorgen

Likaså med livet

 Livets värde känns inte på riktigt innan man har prövat döden

Men då är det alldeles för sent

Döden väljer vi inte själva
Döden plockar oss
Nu eller senare kommer den

Snabba inte på din död!




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-12 11:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ibland tror att att man måste ha upplevt mörkret för att till fullo uppskatta ljuset!
2018-09-12

  Öknens Ros VIP
Ingen vet när döden kommer, ibland sker det snabbt, ibland blir det långdraget.
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP