Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna Lindh

Jag ropade
som Ronjas far ropade
du fattas mig

tiden läker inte
avståndet värker
sorgen ropar inte längre
det blir bara tyst gråt
du fanns här en stund

ditt korta liv
din plats står tom
du fattas oss




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-12 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP