Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggen och dun

Tänk om han finns
Han som kärleken andas
Välkomnar henne likt daggen
En skir soluppgång

Tänk om han finns
Han som tryggheten äger
Bjuder sin famn
Så natt möter dag

Tänk om han finns
Han som ser hela kvinnan
Stummas av skönhet
I svävande hymn

Tänk om han finns
Han som värnar om hjärtan
Bär det i dun
I ödmjukan hand

Tänk om han finns
Han som badar i vin
Och badar henne
I njutningens toner

Tänk om han finns
Precis bredvid kvinnan
Men knoppar ej blommar
I dagarnas brus
















Fri vers av annapoem
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 05:44



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört vackert min vän
Stämningsfull och mjuk
Skör och innerlig
Riktigt fin
2018-09-14

  Spik
Vackert så jag tappar andan ***
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem