Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I drömmarnas land

Glömmer inte orden
Du rörde vid min hand
Du viskade ditt namn
Värmen från din kropp

Svävande på moln
Allting som lättar
Släppte all kontroll
Du vid min sida

Tiden som stod stilla
Kärleken som var blind
Hjärtan som slog i takt
Allt i mina drömmar




Bunden vers av Lidde
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-12 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde