Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stegräknarens makt

Mobilens stegräknares steg räknas mer
än de utan stegräknarens räkning
De senare gås som det känns i onödan
Ja, för de räknas helt enkelt inte




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-12 08:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande, ja!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP