Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekon av steg

Stegen ekar
Kravlösa
Bestämda

Ibland
ett steg framåt
sedan åter
ett kliv tillbaka
eller åt sidan

Uppgång
Fall
Återhämtning
Aldrig
utan hopp
Ekon av steg




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-12 08:54



Bookmark and Share


  Niliboy
Verkligen fyndigt å sammanhållet!
2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP