Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara kvinna

 

Till en annan... 

För du skriver så bra min vän 
jag kan känna kärleken 
i från ditt fina inre 
den spar jag i mitt minne 
allt som du är 
i hela dig är jag kär 
Underbara kvinna 
tack för att jag dig finna (fann)




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 10:20



Bookmark and Share


  P-E-H
Personligt och känslofyllt!

Läsvärd kärlekspoesi.
2018-09-18

    Birgersdotter VIP
Vacker känsla
2018-09-18

  Lars Hedlin
vacker känsla :)
2018-09-16

  Evelyn Falk Möller VIP
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Tack :D
2018-09-12

  Feliaxel VIP
Vackert
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP