Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från andra sidan av min penna ...

 

 

att vila

på din axel

och låta tankarna

flyga iväg

är det bästa

jag vet

 

tystnaden

famnar oss ömhet 

lär oss

skapa 

en ofattbar

dimension

av

lycka

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-27 14:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker text
2018-09-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslofylld och vacker hyllning till kärlekens väsen!
2018-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One