Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan dröm och verklighet ...

 

skyndsamt övernattar jag

i din ljuva dröm

lånar lite av din närhet

blir ett med ditt väsen

din stadiga trygghet

gett mig oändliga värmen

varsamt når du mitt inre

ömma ord flödar

som ett tropiskt regn av tacksamhet

morgondagg

från tusen och en natt

är min egen spegel

till lycka

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-12 10:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...jag njuter av dina vackra ord...
2018-09-26

  Lars Hedlin
Så fint!
2018-09-16

  Nils-Robert
En längtans dikt så vackert formad i poetiska linjer
2018-09-12

  Quasimodo
Mycket flödar mellan dröm och verklighet, ibland blir det en sann saga
2018-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat i kärlekens tecken.
2018-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text, tolkar den som en längtan!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One