Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hösten. Jag älskar färgerna och dofterna Man brukar tala om vårkänslor men för mig är hösten den tid på året som väcker mig till liv. Naturen håller på att förbereda sig för vila, inom mig växer det nya som får kraft av stillheten. (Egen bild)


Höst

Det regnar o regnar...

hösten är här

och jag är kär

Ser löven virvla

i yster dans

stormvindar sveper in

och rusar mitt blod

allt är färger

i mitt inre 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-12 10:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alla årstider har sin tjusning och hösten är så fin och speciell...vackert diktat...
2018-09-26

  Lars Hedlin
Yrande känsla inom!
2018-09-16

  Evelyn Falk Möller VIP
En underbar dikt som säger allt.....
Jag blir förälskade varenda höst - i Hösten. Älskar färgerna, formerna, dofterna och ljuden och tystnaden. Till och med mörkret, eftersom jag själv är ljuset blir det bara mysigt. Allt virvlar omkring även i mitt inre.
2018-09-15

  Annie b'larsson VIP
Kärlek, kärlek är allt du behöver. och tänk, visst är det så: den kommer nästan aldrig en vacker försommardag i maj tillsammans med de små ljusgröna musöronen och den underbara, värmande solen. Nej, den kommer en februaridag när termometern visar 10 minus och du fryser som en hund och har för mycket på jobbet och frissan ringt återbud och du känner dig riktigt skräpig. DÅ! stor den där: KÄRLEKEN - och ler vänligt och säger: Hej!
2018-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om kärlek i höstrusket!
2018-09-12

  Feliaxel VIP
Hösten den fina
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP