Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggliv

Den enda kulturella aktivitet

en fattig gammal man kan ägna sig åt

är skuggteater på väggen

med de egna fingrarna




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2018-09-12 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP