Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såhär i valtider

I en värld för alla
Där ska inga behöva gå kalla
I en värld för dig
Där ska dina kläder inte dömas ut som fula
I en värld för mig
Där Finns inga restriktioner, ingen röst som vill tysta
I en värld för han
Där får känslor flöda utan skam
I en värld för hon
Där får magen vara fri
I en värld för hen
Där finns inga frågor

Går det att förändra?
Se dig omkring
Alltid finns det något att göra
Du kan förändra i det lilla
Du har makten
Makten ligger i dina händer
Makten över det lilla
Det lilla livet, livets små nyanser
Det går mot höst
Nya nyanser
Gult blir till brunt
Nya nyanser
Depressionen klingar av och ersätts av en tomhet
Nya nyanser
Tomheten fylls med mening, möten, musik
Nya nyanser




Fri vers av matildalikesnature
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature