Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citat



Dessa farliga växelströmmar
Venus sine Baccho friget
Systemet analoga etervibrationer
Alstralstömmar och telepatiska förhållanden
Det som imponerar på Henne är godhet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP