Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Modet


att se den i ögonen
sorgen
allt det svåra som gör ont
modet att låta tårarna droppa
i händerna och välla över
falla mot golvet
och se floden
rinna iväg

modet att öppna paketet
lossa på snörena
låta sorgen eller glädjen
forsa fram
det är befriande
alla kan inte
det är när våra skal
blivit för hårda

då går vi stelfrusna
genom livet


.

det som känns värst ?
att hon tröstar mig
när jag sitter där och tjuter
hon inte inser att handen som föder
även dödar

så tacksam för djurvännen lejonet J
som erbjöd sig följa med
hon fick mig ta det tunga beslutet
ringa till veterinären
Trollis 14 år har länge varit dålig
i njurarna men nu går det inte längre

det gör ont när vi ser
ondskan lever rövare i byn

läste på nyhetsappen 52 övergrepp av läkare

var tyst golvet går sönder
galnast är den som i spegeln
sin demon förnekar

I dag väcktes åtal mot den läkare som misstänks för ett stort antal fall av sexualbrott ... mot barn, flera fall av sexuella övergrepp och barnpornografibrott. Totalt är 52 barn och 18 vuxna målsägande, utspridda över hela landet.









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-09-12 12:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland skriver jag utan att i hjärtat förstå förrän efteråt så märkligt
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP