Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har du öppnat fördomens grind - igen...

Fnissa på...
Jag är av insikt att
vissa utav mina (äldre) texters innehåll
ger upphov till både fniss och rosig kind
Sensualism, erotik och
sinnligt fria ord och stavelser
inom tabuns värld
har alltid har varit uppseendeväckande
och öppnat fördomens
dömande och skamfyllda grind

 

 

 

Bildkälla: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSw5KwC_Va5J3V5MrH_DEfLjm8TTzJ2Oj914sWcZ27UiVWh6yCRw

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-12 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale