Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktansvärd

Smidig rörelse
Benföringen lockar blick
Katten är hemma




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-12 12:45



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Katten också...
2018-09-13

  Öknens Ros VIP
Tänk om man vore smidig som en katt! :)
2018-09-12

  Öknens Ros VIP
Tänk om man vore smidig som en katt! :)
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén