Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se börjar likna "tidningen" Fria Tider mer och mer

 

När vi få som säger ifrån här blir avstängda kommer man snart bara hitta "mein kampf"  inspirerade dikter och texter om hur illa ställt det är med yttrandefrihet i Sverige ända fram tills det verkligen blir så att man inte får säga vad man vill i Åkessons Reich. Och för alla som idag är tysta och inte bryr sig blir det ändå ingen förändring: de kan fortsätta vara tysta. Lite rädda för att öppna munnen när de väl samlar mod kanske men det kan de stå ut med. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 15:28



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
I fria tider kommer inte sådana som du och jag till tals.
Lika svårt som att kommat till tals med dem som ogillar åsiktsfrihet här.
De uppträder som profeter och tolererar inte att bli ifrågasatta.
Från piedestalen förkunnar de Sanningen - och ingen tillåts säga emot.


2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP