Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mycket, men ändå ALLT!

Jag frågades ut:
Skulle jag vilja vara jättevacker...
En strålande skönhet som alla föll för...
Och bo i ett stort flott hus...
Med en stor trädgård och sköna växter...
Som låg vid vattnet...
Med en underbar utsikt därifrån...
Mycket pengar, resa runt i världen
vart jag ville... Köpa allt som jag
önskade mig... Direkt! Så!
Nej, sa jag, jag tycker, att jag har det bra
som jag har det, men jag hoppas alltid på ett:
Att få vara behövd...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-12 17:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Var och en kan i nödens stund få vara någon annan människas vän. Som tröst har en bekant till mig åtta hundar. De kommer då det är dags för mat eller promenad, ute.
2018-09-13

  Feliaxel VIP
Det känns bra att vara behövd
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt