Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKT-atorn

DIKT-atorn avgör vad

som är riktig poesi

DIKT-atorn är en typ

som är stingslig som ett bi

 

LARZ GUSTAFSSON 12/9 2018

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2018-09-12 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP