Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige stöder Hamas. Det är bedrövligt!


DET "FREDLIGA" LANDET SVERIGE

det "fredliga" landet sverige

som sponsrar terrorister

det "fredliga" landet sverige

som välkomnar jihadister

 

LARZ GUSTAFSSON 12/9 2018

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2018-09-12 18:15



Bookmark and Share


  AKT VIP
När de ekonomiska klyftorna växer ses olika former av extrema samhällsyttringar såsom religiös fanatism, politisk, ekonomisk eller kriminalitet som möjliga vägar för att främja den egna gruppen. Ju mer klyftorna växer, desto mer framträdande blir yttringarna. Där någonstans i mitten finns vi andra, vi som till slut tvingas välja riktning-
2018-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Och vänsterextremister utövar terror.
2018-09-12

    ej medlem längre
Det "fredliga" landet Sverige
där rasismen växer

2018-09-12

  Kungskobran VIP
Jihadister är ett jäkla skit
borde inte fått komma hit
släng ut dom alla utan knot
dom är en farsot

2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP