Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månadsskifte

Mellan augusti och september
ett finstämt ljus markerar vändningen.
En dimslöja bort finns mogna äpplen och fridfullhet.
Luften vi andas har höstens svalka om morgonen
men sommaren kvar inom sig.
Lugn och ro och låt allt ta sin tid
Mellan augusti och september ingen brådska... 




Fri vers av Lindalou
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 18:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
För att stressa ner
och göra inget mer
behövs ingen terapeut
bara sitt ner och andas lungt
så känns livet mindre tungt

2018-09-13

    Max Poisé
Åh, vilken fin text!
Himla kul att ”se” dig igen.
Du tillhör ju mitt gamla garde ju!

Hoppas du skriver än mer!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou