Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vackra minnen


de vackra är vår lycka
när stormen kommer hård
och mycket värdefullt ifrån oss vill rycka
når den dock ej minnena i vår vård
ser vi skönheten i det lilla
kan ögat se blommorna små
om ibland det kan gå illa

riktigt nattsvart blir det ej ändå




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 21:50



Bookmark and Share


  AKT VIP
Sant, för någonstans lever hoppet. Tack!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP