Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som fylls med Rioja

 

Jag häller upp ett glas

min kind får färg

min röst blir varm

mitt hjärta börjar slå

i takt med vinden.

 

Jag drömmer en tid

ryser i längtan min strid

jag söker i famnar

som aldrig stått mig så nära

som under detta behag

brinner av lust

 

kvällen är ett glas

som fylls med Rioja.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP