Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

 

 

Jag vet inte hur jag ska säga dig hur värdefull du är för mig min vackra älskade, hur mycket jag älskar ditt solbrända hår på din bröstkorg. Hur mycket jag älskar att förlora mina fingrar där, längs dina andetag.

 

Vet jag inte hur jag ska berätta för dig vad dina händer gjort med min sovande hud, hur dina händer brinner längs mitt ansikte då du kysser mig. Eller hur villkorslöst min kropp kapitulerar under dig.

 

Har jag aldrig sett något så vackert som när dina ögon frågar mig saker jag inte ens visste jag ville veta, vidgningen i dina pupiller när jag svarar ja, ditt själs mörka som öppnar, drar in mig i dig.

 

Dina händer som kupar om mig, håller fast mig i dig.

 

Vet jag bara om hur det känns när jag möter upp din kyss och låter det vita ljuset bära oss bort. Försöker jag säga dig det.

 

Hur du hyssjar mig, viskar till mig;

 

Säg ingenting. Ingenting alls. 

 

Och mina andetag skriker ut allt ordlöst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 233 gånger
Publicerad 2018-09-12 20:43



Bookmark and Share


  Aisha VIP
"...säg ingenting. Ingenting alls."
nej, jag kan inte säga mycket, jag behöver inte göra det för mina ord blir överflödiga här...
jag vill bara tala om hur mycket jag tycker om...
/A.
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso