Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord andning

Det går inte längre

Konstgjord andning fungerar bara ett tag
Ett hjärtslag 
 
Du rinner mellan fingrarna på mig
Jag förlorar dig bit för bit för bit 
Det gör så ont att jag måste backa
Det händer inte säger mitt hjärta
Det gör det säger själen och ångesten väller runt i magen 
Vi kan inte bara klippa det vi har
Ändå står du där med saxen
Och jag säger inte emot
 
 
Om jag aldrig kan glömma dig 
När jag går vidare här utan dig
Fast du ändå är med mig i varje andetag
Mitt hjärta vill tro och hoppas att vi kan finna varandra igen en dag
 
Det finns fler liv än detta enda onda 
 



Fri vers av Lindalou
Läst 90 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 20:43



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ja! Oändliga liv har vi!
Bra beskrivet!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou