Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mirakel sker


ser stunden i ditt öga
minnet ur hjärtat vinns
rösten som är
den härligaste musik
bortom glömskan
vilar den i min famn

är doften i alla buketter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-12 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP