Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvens källa

det kan börja
med så lite
det kan börja
med ett dike

och så blir det
mer och mer
diket blir en bäck
fler bäckar ansluter sig

så bildar de en å
som förenar sig
med andra åar,
fler och fler

ån blir en älv,
älven flyter allt vildare,
forsar och drar med sig
allt i sin väg




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-12 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP