Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe så här dags? Vad gör du vaken så här dags?

Vaknade så upp nu, Klockan är 21.46! Har sovit nästan två timmar inatt/ikväll!
Men känner mig totalt utsövd!
Nu är det dags för kaffe, som toppen på moset, eller den lilla fikan utan bulle/kaka, men där kaffet består!
Och vem skulle inte avråda mig ifrån att dricka kaffe den här tiden?
Vilken uppgift har tiden för mig att fylla... När sömnen är mer än tillräcklig, och det enda man kan göra, är att dricka kaffe... För att ha det trevligt!
Ja jag önskar mig själv sann lycka, och en trevlig stund, fastän jag vet , att stunden inte kommer att vara evig!




Bunden vers av Mim
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-12 21:57



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Jag brukar dricka midnattskaffe
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mim