Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monstren II

när du ligger klockan fyra på natten
och inte kan sova

vad finns där
i mörkret med dig?

ligger det monster under din säng
eller lurar de i garderoben?

eller är monstren
i ditt eget huvud?

oberoende av vilket
så är du liten då




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-12 22:03



Bookmark and Share


  annapoem
Förstående ord, sårbarhet.
Varje gång jag läser så gräver dig texten djupare in.
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP