Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en saga på dålig vers precis som jag vill ha den


min terapeut

 

Jag behövde någon att tala med
Som kunde reda ut allt trassel och tråk
Annonsen i bladet var märklig
Hade som ett förtrollande språk
 
Vägbeskrivningen var ganska enkel
Ta till höger där vägskälet är
Fortsätt till gläntan i skogen
Så är du snart här eller där
 
En figur stod i gläntan och väntade
Med armarna bak på sin rygg
Hans ansikte skymdes under brättet
Men kändes ändå förunderligt trygg
 
Jag stack tårna i solvarm mossa
Under min arm klämde han fast en kanin
Satte mig i ett ängsblommehav
Och tittade på mig med finurlig min
 
Hans röst var som bomull i själen
Andas nu djupt lilla vän
Glöm allt som stör dig och bråkar 
Blunda och andas igen
 
Det enda du behöver är en solstrimma
Lugn och ro i en glänta så fin
Bara blunda, njut och andas
Och krama en mjuk kanin
 
Kom ihåg att ta hand om dig kvinna
Stressen tär på vår omgivning minsann
Man måste sin egen frid lyckas finna
Viskade han och försvann 



Övriga genrer av Lindalou
Läst 131 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-13 00:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt flyt i poesin
ett nöje att läsa
2018-09-13

  Fulbergarn
Din kanindikt
är kanon
rolig
och vacker
2018-09-13

  DominiQueen
vilken jättevacker dikt, mjukt och fin smeker själen lika mjukt som kaninens päls. Unik och glänsande dikt med egen profil. Fridskapande. Bravo.
2018-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou